Mitt första blogginlägg

Här är en bild på min fina Breitling.

Här är en bild på min fina Breitling.

Här är en bild på min fina Issy.

Här är en bild på min fina Issy.

1D7D01BA-5D28-44F7-B928-729F867D1462Hejsan alla fina!

Jag har nu bestämt mig för att börja blogga! Jag kommer att uppdatera mycket här och hoppas på att ni kommer tycka att det är kul att följa mig i vardagen!

På denna bloggen kommer jag mest att uppdatera om mina hästar men såklart även om jag gör något annat kul med kompisar eller familj!

Lite information om mig:

Jag heter Emilia Liljegren och är född 2004, fyller alltså 14 år den 31 oktober! Bor i Skåne, Trelleborg. Jag har två egna ponnysar som jag tävlar med i hoppning. Jag är en mycket ambitiös tjej som vill nå till toppen! Mina ponnysar betyder allt för mig och de är helt underbara! När jag inte är i stallet och kämpar för mina mål går jag i skolan är är med kompisar. Detta var lite kort information om mig.

Jag ser verkligen fram emot att börja blogga och även att ni får följa min resa inom ridningen och livet.

Ha det jättebra och ta hand om varandra!

Kram, Emilia

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>