Mysig dag

Hej på er!
Idag har varit en väldigt mysig och lugn dag. Först gick jag i skolan till klockan 14, sen åkte jag hem och gick till stallet. Red Breitling och Issy, båda var superfina och duktiga!! Efter det åkte jag och min mamma till Lund för att hälsa på min moster. Vi hade väldigt trevligt och åt god mat!

Detta är allt som jag har gjort idag! Ni får gärna gå in på min Instagram, @emilialiljegreen, och ställe frågor till mig som jag tänkte svara på här på bloggen.

Kram, Emilia

Issy⭐️

Issy⭐️

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>