Hoppträning och Ljungby

Idag hopptränade jag och Breitling för Nicole Holmén! Det gick superbra och Breitling var fantastisk som vanligt!!

Nästa helg ska vi debutera msvb+/125 i Ljungby, det är ett kval till friends i Stockholm. Jag är så taggad men samtidigt lite nervös, haha. Brukar faktiskt aldrig vara nervös inför tävling men är faktiskt det denna gången. Men jag tycker endå att vi är förberedda och det går som det går helt enkelt. Breitling är en sådan fin ponny och gör alltid sitt bästa. Nu är det bara jag som också ska prestera på topp. För att göra det blir det hård trim några dagar nu och rida ut någon dag. Även lite markarbeten. Viktigt att ponnysarna och även jag är väll förbereda inför tävling, i detta fall meeting.

Issy ska också med till Ljungby. Hon ska hoppa La/110 alla tre dagarna! Ser verkligen fram emot det!! Hon har ju bara hoppat en La i hela hennes liv, och debuten förra helgen gjorde hon strålande! Ska blir kul att utvecklas tillsammans med henne!!

Kram, Emilia

C7F92246-74B1-4F52-A90E-26CA15DBC688

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>